De Koffiecorner In deze podcast bespreken Niiwino Geertsema (oud-VV Warffum), Martin Drent (oud-FC Groningen) en verslaggever Stefan Bleeker (oud GVAV) alles rondom FC Groningen. Dat doen ze met verschillende gasten en scherpe analyses.


#120: Martin zegt sorry en derbypraat - 12-Apr-2021

#120: Martin zegt sorry en derbypraat Martin neemt in het begin van de aflevering het woord om sorry te zeggen en terug te komen op een filmpje wat hij vorige week op zijn Facebook zette. De terugkeer van Arjen Robben komt uiteraard uitgebreid aan bod en Wouter Gudde vertelt over zijn verwachten met betrekking tot het spelen met publiek. FC Groningen hoopt namelijk dat er de laatste twee wedstrijden beperkt publiek welkom is in de Euroborg.


119: 'Mo El Hankouri verdient een groot compliment' - 05-Apr-2021

119: 'Mo El Hankouri verdient een groot compliment' Er wordt in deze paasaflevering teruggeblikt op de wedstrijd van afgelopen weekend tegen VVV. Henk Elderman neemt de honneurs waar aangezien Niiwino Geertsema paaseieren aan het zoeken was. Voornamelijk de rol van Mo El Hankouri wordt belicht.


#118: 'Michael de Leeuw is bij vlagen geniaal' - 29-Mrt-2021

#118: 'Michael de Leeuw is bij vlagen geniaal' Niiwino en Stefan hebben een verrassing voor Martin Drent, omdat hij belachelijk werd gemaakt toen hij de primeur omtrent Michael de Leeuw had. Cijferman Michiel Jongsma van OptaSports en Stats Perform is te gast en met hem wordt onder andere gesproken over de statistieken van De Leeuw. Verder wordt een groot gedeelte van de selectie doorgenomen. Moet er verlengd worden met Mo El Hankouri en dreigt een leegloop aan het eind van dit seizoen?


#117 (met boekenverkoper Hans Nijland): 'Goed gevoel over het huidige FC Groningen' - 22-Mrt-2021

#117 (met boekenverkoper Hans Nijland): 'Goed gevoel over het huidige FC Groningen' Dus is het een podcast gevuld met de bekende en minder bekende anekdotes, maar ook zijn over de haat-liefde verhouding met Buijs en wat Nijland vindt van hoe hij de club heeft achtergelaten.


#116: 'Ik vind het nogal tokkie gedrag' - 15-Mrt-2021

#116: 'Ik vind het nogal tokkie gedrag' We praten na over het gelijkspel tussen FC Groningen en FC Emmen en over het incident met Danny Buijs. De trainer vloerde doelpuntenmaker Glenn Bijl met een heuse judoworp. Niiwino vindt het absoluut niet kunnen, terwijl Martin en Stefan het wel mee vonden vallen. Verder begint Martin weer over Michael de Leeuw en komen de blessuregevallen aan bod.


#115: 'Itakura is zo stabiel als de pest' - 08-Mrt-2021

#115: 'Itakura is zo stabiel als de pest' Zondag verloor FC Groningen met 3-1 van Ajax. Martin heeft genoten van het plezier en de klasse die Ko Itakura uitstraalt. 'Haller was helemaal nergens.' De verdediger vertrekt hoogstwaarschijnlijk aan het eind van het seizoen, maar is sowieso een speler waar we het volgens Martin over tien jaar nog over hebben.


#114: 'Bijzonder dat Padt de interesse zelf bekend maakte' - 01-Mrt-2021

#114: 'Bijzonder dat Padt de interesse zelf bekend maakte' Sergio Padt maakte na de wedstrijd tegen Feyenoord bekend dat hij misschien nog wel eens per direct naar Bulgarije zou verkassen. Mark-Jan Fledderus besloot echter om de doelman in Groningen te houden en met hem het huidige seizoen af te maken. De wedstrijden tegen Feyenoord en Fortuna Sittard komen aan bod en verdiend Paulos Abraham een basisplaats?


#113: 'Het lijkt wel of Poldervaart bang is om iets verkeerds te zeggen'' - 22-Feb-2021

#113: 'Het lijkt wel of Poldervaart bang is om iets verkeerds te zeggen'' Martin duikt eerst weer eens in het verleden en vertelt een paar mooie anekdotes over zijn tijd als trainer bij Forward. Verder komt natuurlijk het gelijkspel van afgelopen weekend aan bod en wordt er gesproken over de rol van assistent-trainer Adrie Poldervaart. Doordat hoofdtrainer Danny Buijs uit voorzorg de wedstrijd thuis bekeek, had Poldervaart de leiding in Heerenveen. Tevens komt de wissel van Mo El Hankouri aan bod, de dikke bak van Sam Schreck en wordt er voorbeschouwd op Feyenoord.


#112: 'Elk besluit van Robben is goed' - 15-Feb-2021

#112: 'Elk besluit van Robben is goed' De geruchten over een stoppende Arjen Robben doken afgelopen week op. In de vaste samenstelling bespreken Niiwino, Martin en Stefan wat Robben nu al betekent heeft voor FC Groningen, of hij nu stopt of niet. Martin liep maandagochtend met de wijkagent een rondje door de Oosterparkwijk en er worden natuurlijk herinneringen opgehaald. De rol van Mo El Hankouri komt uitgebreid aan bod, want verdiend de aanvaller zo langzamerhand geen contractverlening? Marathon Martin heeft uiteraard genoten van het winterweer. Er wordt ook nog even gebeld met John de Jonge over de actie om het stadion van Heerenveen uit te verkopen.


#111 (met Mark-Jan Fledderus): 'Ik probeer spelers te halen die voor ons aan de bovenkant zitten' - 08-Feb-2021

#111 (met Mark-Jan Fledderus): 'Ik probeer spelers te halen die voor ons aan de bovenkant zitten' Vandaag is er een iets andere samenstelling dan anders. Martin durft niet naar Groningen te komen vanwege een beetje sneeuw en Niiwino kreeg van zijn Anne ook geen toestemming om de boel te presenteren. Oetse, Stefan en Mark-Jan Fledderus trotseerden wel de kou, om het over de afgelopen transferperiode te hebben met de technisch directeur van FC Groningen.


#110: 'Paulos Abraham wordt nu medisch gekeurd' - 01-Feb-2021

#110: 'Paulos Abraham wordt nu medisch gekeurd' Stefan vertelt over de poging van FC Groningen om het Zweedse toptalent Paulos Abraham binnen te halen. Maar er zijn kapers op de kust.. En hoe zit het met de andere transfertargets? Ook bespreken we de wedstrijden tegen ADO en Heracles. Kan dat wel, Leal in de verdediging?


#109:‘Ik verwacht nog wel een versterking’ - 25-Jan-2021

#109:‘Ik verwacht nog wel een versterking’ Met FC Groningen-directeur Wouter Gudde bespreken we hoeveel supporters tot nu toe hebben afgezien van compensatie en wanneer hij een Twitter-account neemt. Voor de rest hebben we het over de nederlaag tegen Vitesse, de twee-vingers-in-de-neus-wedstrijd tegen ADO en of Irandust nog komt. En verklapt de vriendin van Bart van Hintum een vertrek bij de club?


De Koffiecorner #108: (met Wouter Gudde) 'De economie heeft ons ingehaald' - 18-Jan-2021

De Koffiecorner #108: (met Wouter Gudde) 'De economie heeft ons ingehaald' Wouter Gudde vertelt over de plannen van de club. Zo wil FC Groningen het stadion gaan aanpakken om het zo aantrekkelijker te maken voor de supporters. 'De economie heeft ons ingehaald', zegt de algemeen directeur van FC Groningen. De club gaat kijken hoe er ingespeeld kan worden op de wensen van de supporters.


De Koffiecorner #107: (met Sergio Padt) 'Deze club zit in mijn hart en ik wil graag terugkeren' - 11-Jan-2021

De Koffiecorner #107: (met Sergio Padt) 'Deze club zit in mijn hart en ik wil graag terugkeren' In de eerste aflevering van 2021 wordt er gebeld met FC Groningen doelman Sergio Padt. Hij vertrekt na dit seizoen bij FC Groningen en vervolgt zijn carrière in Bulgarije. Padt vertelt over die keuze, zijn hoogtepunten bij FC Groningen en hij keert na Bulgarije ook graag weer terug bij FC Groningen. 'Deze club zit in mijn hart', zegt hij daarover. Verder hebben de heren het over de selectie, de onderhandelingen met Remco Balk en wordt de wedstrijd van afgelopen weekend nabesproken.


De Koffiecorner #106: Een bijzonder kerstgesprek met Arjen Robben - 24-Dec-2020

De Koffiecorner #106: Een bijzonder kerstgesprek met Arjen Robben In deze aflevering van de Koffiecorner blikt verslaggever Stefan Bleeker met Arjen Robben terug op de eerste zes maanden sinds zijn terugkeer. Het liep allemaal nog niet zoals de Bedumer had gewenst, maar ondanks de nodige tegenslagen gaat hij er nog een keer vol voor. De droom blijft namelijk onveranderd. 'Spelen in een volle Euroborg'


De Koffiecorner #105: FC Groningen op kerstrapport - 24-Dec-2020

De Koffiecorner #105: FC Groningen op kerstrapport Vandaag nemen de mannen de eerste seizoenhelft van FC Groningen onder de loep. Een aantal spelers krijgt een rapportcijfer en het nieuws rondom Sergio Padt wordt besproken, want de doelman lijkt aan het eind van dit seizoen te vertrekken bij de Trots van het Noorden. Presentator Niiwino heeft vakantie dus worden de honneurs vakkundig waargenomen door Oetse Eilander.


De Koffiecorner #104: 'Het was gewoon genieten' - 21-Dec-2020

De Koffiecorner #104: 'Het was gewoon genieten' In de vaste opstelling bespreken Niiwino, Martin en Stefan het afgelopen voetbalweekend. Er wordt begonnen met een bijzondere primeur, want Martin heeft zijn contract met Gomos verlengt en blijft nog één jaar langer aan de club uit Norg verbonden. Er wordt nog een fragment beluisterd uit het interview met Arjen Robben wat komende donderdag gepubliceerd wordt. Verder bespreken de mannen de nederlaag tegen FC Emmen, de rare actie van Poldervaart en de spectaculaire wedstrijd tegen Sparta.


De Koffiecorner #103: 'In de rust had ik gefloten, maar na de wedstrijd de polonaise gelopen' - 14-Dec-2020

De Koffiecorner #103: 'In de rust had ik gefloten, maar na de wedstrijd de polonaise gelopen' De mannen praten na over de 2-0 zege van FC Groningen op RKC Waalwijk van afgelopen weekend. Martin weet zeker dat hij deze wedstrijd niet nog een keer gaat kijken, want echt onder de indruk was hij niet. Als profvoetballer had hij na de wedstrijd een dikke middelvinger opgestoken richting alle criticasters die aan het klagen waren tijdens de rust. Als supporter had Martin de spelers misschien wel uitgefloten. Verder gaat het natuurlijk over die prachtige vijfde plaats van de Trots van het Noorden en wordt er voorbeschouwd op de wedstrijd van dinsdag tegen FC Emmen.


De Koffiecorner #102: 'Als je dit vooraf had voorspeld was je met een busje opgehaald' - 07-Dec-2020

De Koffiecorner #102: 'Als je dit vooraf had voorspeld was je met een busje opgehaald' De mannen zitten maandagmiddag in de vaste opstelling. Ze hebben het over de knappe overwinning van FC Groningen op AZ, maar ook over de knappe zesde plaats van FC Groningen op dit moment. Verder gaat het over de financiën van de club en de roep van de clubleiding om af te zien van compensatie.


De Koffiecorner #100: 'Donar wil Europese bubbel naar Groningen halen' - 23-Nov-2020

De Koffiecorner #100: 'Donar wil Europese bubbel naar Groningen halen' Met Donar-bestuurslid Gert-Jan Swaving bespreken we de wens van Donar om de Europese bubbel naar MartiniPlaza te halen. Een dolblije Hossein Ghanbari (Lycurgus) vertelt over zijn gekregen verblijfsvergunning en Iraanse rijstijl. Voor de rest bespreken we de prestaties van Marcel Bosker en Aveline Hijlkema op het NK Allround, de Russische avonturen van Amysoft Lycurgus, Hans Nijland die het boek over de Oldambster voetbalgeschiedenis krijgt en Siemen Mulder. Want hoe rijdt hij naar zijn VAR-hokje met een achillespeesblessure?


De Koffiecorner #99: 'Van zo'n sliding van Matusiwa krijg ik kippenvel!'' - 23-Nov-2020

De Koffiecorner #99: 'Van zo'n sliding van Matusiwa krijg ik kippenvel!'' De mannen hebben het over de puntendeling tegen Vitesse. Het gebrek aan kansen, maar ook of Wessel Dammers goed genoeg is voor FC Groningen. Tevens komt de rol van Azor Matusiwa aan de orde. De aanvoerder steekt in de vorm van zijn leven en blinkt wekelijks uit. En Martin vindt het natuurlijk nog steeds belachelijk dat Strand Larsen rust kreeg.


De Koffiecorner #98 (met positieve Henk Grol): 'Echt een drama voor mij' - 16-Nov-2020

De Koffiecorner #98 (met positieve Henk Grol): 'Echt een drama voor mij' Deze Koffiecorner Extra bellen we met judoka Henk Grol die corona heeft en het EK moet laten schieten. Ook bespreken we de missie van basketbalster Laura Cornelius, de oprijlaan van de kersverse trekkerverkoper Tom-Jelte Slagter en de beperkte lobby van basketbalclub Donar. Daarnaast hebben we primeurs uit de scheidsrechterswereld en verklappen de heren wat hun favoriete scheuvelstekkie is.


De Koffiecorner #97: 'Wanbeleid hoe ze met Strand Larsen omgaan!' - 09-Nov-2020

De Koffiecorner #97: 'Wanbeleid hoe ze met Strand Larsen omgaan!' FC Groningen-watcher Stefan Bleeker heeft FC Groningen met 2-0 zien verliezen in De Kuip. Met hem bespreken we die wedstrijd en de opkomst van de Groninger voetbaltalenten. Is Remco Balk trouwens al vastgelegd? Ook komt de afwezigheid van Strand Larsen voorbij en is Martin blij dat zijn rubriek mag blijven.


De Koffiecorner #96: 'El Khayati niet, maar het gaat om deze speler' - 02-Nov-2020

De Koffiecorner #96: 'El Khayati niet, maar het gaat om deze speler' Clubwatcher Stefan Bleeker is, in tegenstelling tot bij de trainingen, niet weg te slaan bij de podcast en praat mee over de opnieuw gewonnen wedstrijd van de FC. Ook heeft hij de primeur over het Zweedse doelwit van FC Groningen. Daarnaast hebben we het over de aanvallende intenties van Buijs, de weinige speeltijd voor talenten en een emotionele Martin bij de introductie van een nieuwe rubriek.


De Koffiecorner #95: 'Dit was de beste eerste helft onder Buijs ooit!' - 26-Okt-2020

De Koffiecorner #95: 'Dit was de beste eerste helft onder Buijs ooit!' Een aantal luisteraars wilde een positievere podcast. Een waarschuwing: dat is het geworden! De goede en vooral leuke uitzege van FC Groningen komt voorbij, maar natuurlijk ook andere zaken. Zoals: de transparantie van FC Groningen, opnieuw showbizznieuws over Danny Buijs, moet Nasser El Khayati inderdaad naar de Euroborg komen en wat vonden we eigenlijk van de liefdesverklaring van Hans Nijland richting Robbert Klaver? Dit en nog meer wordt besproken met clubwatcher Stefan Bleeker.


De Koffiecorner #94: 'Zevende, een droomstart, maar het is geen reet aan!' - 19-Okt-2020

De Koffiecorner #94: 'Zevende, een droomstart, maar het is geen reet aan!' Met clubwatcher Stefan Bleeker bespreken we de 0-0 tegen FC Utrecht. Is Strand Larsen een matige spits? En waarom gaf Buijs Remco Balk geen speeltijd? Ook gaat het over de zogenaamde bubbel waar FC Groningen en de rest van de Eredivisie in zit en vertellen Bleeker en Drent wat ze van de nieuwelingen Joosten en Da Cruz vonden. Ook komt Bleeker met de nieuwste showbizzprimeur over Danny Buijs..


De Koffiecorner #93 'Die negatieve reacties zag ik niet aankomen'. - 09-Okt-2020

De Koffiecorner #93 'Die negatieve reacties zag ik niet aankomen'. Het was een veelbewogen week voor de technisch directeur van FC Groningen, Mark-Jan Fledderus. Toen hij dinsdagavond zeven uur via Twitter meldde dat er geen versterkingen meer bijkomen tot de winterstop, konden veel fans hun teleurstelling en boosheid niet voor zich houden. Hij kreeg er flink van langs in de reacties: 'Dat zag ik niet aankomen en heb ik onderschat', vertelt Fledderus in deze Koffiecorner. Toch is hij ervan overtuigd dat Groningen ook dit seizoen gaat strijden om een plek in de Play-Offs voor Europees voetbal. Met presentator Oetse Eilander, clubwatcher Stefan Bleeker en analist Martin Drent maken we de balans op van de afgelopen transferperiode en vertelt Fledderus over zijn plannen en ambities met de FC voor dit- en de komende seizoenen.


De Koffiecorner #92 'De tactiek tegen Ajax kan niet in elke wedstrijd!' - 05-Okt-2020

De Koffiecorner #92 'De tactiek tegen Ajax kan niet in elke wedstrijd!' Met Oetse Eilander, clubwatcher Stefan Bleeker en FC Groningen matchwinnaar Remco Balk bespreken we vanuit Zuidhorn de sensationele zege op Ajax en het droomdebuut in de basis van Balk, bekroond met de winnende treffer.


De Koffiecorner #91: 'Dus de ervaren spelers hebben geen wedstrijdervaring?!' - 28-Sep-2020

De Koffiecorner #91: 'Dus de ervaren spelers hebben geen wedstrijdervaring?!' Met clubwatcher Stefan Bleeker bespreken we de kinderlijke fouten van FC Groningen tegen FC Twente, het werk van Mark-Jan Fledderus, de verklaringen van Danny Buijs en de VAR. Is het voor scheidsrechters nog wel leuk om een wedstrijd te fluiten? En voor de toeschouwers? Oh ja, Stefan heeft ook nog een kijktip!


De Koffiecorner #90: "Hyprociet gelul van Hrustic!" - 21-Sep-2020

De Koffiecorner #90: "Hyprociet gelul van Hrustic!" Clubwatcher Stefan Bleeker praat met ons over de laatste transfers, de gewonnen wedstrijd tegen ADO Den Haag en de uitspraken van Hrustic. Ook bespreken we de coach die Danny Buijs coacht in zijn coaching.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groninger sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #89: "Cynici en Robben? Laat de haters maar praten" - 14-Sep-2020

De Koffiecorner #89: "Cynici en Robben? Laat de haters maar praten" Dit keer houden we het bij clubwatcher Stefan Bleeker. Met hem bespreken we het verlies tegen PSV en het uitvallen van Arjen Robben. Ook komt de selectie aan bod en probeert De Koffiecorner opnieuw een speler naar FC Groningen te praten. En welke stafleden zijn samen gaan wonen?<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groninger sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #88 (met Romano Postema): "Nog niet klaar om eerste spits te zijn" - 07-Sep-2020

De Koffiecorner #88 (met Romano Postema): "Nog niet klaar om eerste spits te zijn" Speciale gast is Romano Postema, nu (nog) de enige echte spits in de selectie. Toch staat de 18-jarige speler nog droog. Hoe gaat hij daar mee om? En wat vindt hij van het geroep om een nieuwe spits? Ook legt hij ons uit wat een 'bakka' is, wat Robben hem leert en waar hij later wil spelen. Ook clubwatcher Stefan Bleeker is er, met spitsennieuws!In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groninger sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #87: "Er moet wel wat gebeuren, want met alleen Postema ga je het niet redden" - 31-Aug-2020

De Koffiecorner #87: "Er moet wel wat gebeuren, want met alleen Postema ga je het niet redden" Clubwatcher Stefan Bleeker is terug van vakantie en met hem bespreken we de dramatische oefenwedstrijd tegen Werder Bremen. Niet eens vanwege het verlies, maar ook door het uitvallen van Gudmundsson. Ook wordt besproken waarom FC Groningen nog steeds geen spits heeft, terwijl de competitie over minder dan twee weken begint.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groninger sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #86: "Hrustic wil Rembrandt zijn, maar laat hem eerst de kozijnen schilderen" - 24-Aug-2020

De Koffiecorner #86: "Hrustic wil Rembrandt zijn, maar laat hem eerst de kozijnen schilderen" In de eerste Koffiecorner van het nieuwe seizoen is Wim Masker te gast. Met hem praten we over de voorbereiding van FC Groningen, de eerste minuten van Robben en het ontbreken van een spits.&nbsp;Want wat heeft FC Groningen eigenlijk in de bovenkant van de middenmoot te zoeken zonder spits? En moet de club toch niet eens kijken naar investeerders, vraagt Dick Heuvelman zich af.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groninger sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #85 (vanuit Bedum): Alles rond de thuiskomst van Robben - 29-Jun-2020

De Koffiecorner #85 (vanuit Bedum): Alles rond de thuiskomst van Robben Dit keer zijn we zelf te gast, in de kantine van SV Bedum. We praten met allerlei betrokkenen (mede-Bedumer Willem Groeneveld, voormalig CVVB-voorzitter Martin Broekmans, oud-mentor Bart Brouwer en SV Bedum-hoofdtrainer Remy van der Wal) over Arjen in zijn jonge jaren en wat zijn thuiskomst betekent voor Bedum.Voor de rest blikken we natuurlijk terug op de afgelopen dagen, doet Martin een oproep richting Zeefuik en heeft Stefan Bleeker transfernieuws. Ook spreken we met degene die de primeur als eerste had, maar niemand geloofde hem: Mathijs Renkema.In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groninger sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #84 (met o.a. Gudde): "Darfalou van VVV is een goeie spits voor de FC" - 08-Jun-2020

De Koffiecorner #84 (met o.a. Gudde): "Darfalou van VVV is een goeie spits voor de FC" Deze week is dat Michiel Jongsma, hoofd van Opta Sports in Nederland. Hij weet dus cijfermatig alles van FC Groningen en met hem evalueren we het afgelopen seizoen en nemen we doelwit Mark Diemers onder de loep. Ook clubwatcher Stefan Bleeker praat mee. FC Groningen-directeur Wouter Gudde laat zijn licht schijnen over het reddingsplan van het betaald voetbal dat vrijdag is gepresenteerd.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #83 (met Bas Kammenga): "Ik zal bij de club betrokken blijven" - 31-Mei-2020

De Koffiecorner #83 (met Bas Kammenga): "Ik zal bij de club betrokken blijven" FC Groningen medewerkers Bas Kammenga was één van de elf personen die werd ontslagen bij de Trots van het Noorden.&nbsp;<br><br>In gesprek met verslaggever Stefan Bleeker blikt hij terug op de dag dat hij ontslagen werd, maar wordt er voornamelijk gepraat over zijn tijd bij FC Groningen. &nbsp;In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #82 (met Hans Hateboer): "Misschien wil Robben wel anoniem blijven" - 27-Mei-2020

De Koffiecorner #82 (met Hans Hateboer): "Misschien wil Robben wel anoniem blijven" Deze aflevering van de Koffiecorner kun je luisteren naar een Skype-sessie tussen Hans Hateboer en Niiwino Geertsema. De voetballer uit Beerta vertelt hoe de afgelopen maanden in het door corona getroffen Bergamo waren. Hoe heeft hij leren koken en wat zegt hij allemaal tegen zijn hond?<br><br>Ook gaat de rechterverdediger in op zijn steun aan FC Groningen, wel of niet doorvoetballen in de Eredivisie, Serie A en Champions League. En bij welke club voetbalt de speler van Atalanta Bergamo volgend seizoen?


De Koffiecorner #81 (met Mark-Jan Fledderus en een inbrekende Diemers): "Nog geen akkoord met Fortuna" - 19-Mei-2020

De Koffiecorner #81 (met Mark-Jan Fledderus en een inbrekende Diemers): "Nog geen akkoord met Fortuna" 'Eindelijk' zitten de mannen weer eens in de oude setting, want FC Groningen-clubwatcher Stefan Bleeker is er ook bij. Speciale gast is technisch directeur Mark-Jan Fledderus. Met hem wordt gesproken over het halen van Mark Diemers, die toevallig in de podcast inbrak, de situaties rond o.a. Zeefuik, Itakura en Asoro.&nbsp;Maar ook over wat de invloed van de coronacrisis op het transferbeleid heeft en de elf ontslagen die zijn gevallen. Kwam dat wel puur en alleen door de coronacrisis?In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #80: "Ik klink als een volslagen dorpsidioot" - 02-Mei-2020

De Koffiecorner #80: "Ik klink als een volslagen dorpsidioot" Het is vandaag vijf jaar geleden dat FC Groningen de beker wist te pakken. In een kolkende Kuip won de Trots van het Noorden met 2-0 van PEC Zwolle.&nbsp;<br><br>In deze aflevering van De Koffiecorner herbeleven we die magische dag. Een integraal radioverslag met commentaar van Henk Elderman en Elwin Baas.&nbsp;<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #79 (met Yuri Cornelisse): "Mooiste gevoel wat ik heb gehad in mijn sportcarrière" - 13-Apr-2020

De Koffiecorner #79 (met Yuri Cornelisse): "Mooiste gevoel wat ik heb gehad in mijn sportcarrière" Sportverslaggever Stefan Bleeker gaat in deze aflevering in gesprek oud FC-speler Yuri Cornelisse.&nbsp;<br><br>Na afloop van de wedstrijd FC Groningen - Vitesse komen de tranen bij Cornelisse. Één van de meest memorabele wedstrijden in de Euroborg is net afgelopen. Dankzij twee doelpunten van Luis Suárez wint de Trots van het Noorden uiteindelijk met 4-3.&nbsp;<br><br>Een aantal dagen daarvoor heeft Cornelisse een beslissende penalty tegen Partizan Belgrado gemist, waardoor FC Groningen werd uitgeschakeld in de UEFA Cup. Na afloop van de wedstrijd tegen Vitesse komt alles samen. Het publiek scandeert massaal de naam van de buitenspeler. Daarop volgen de tranen en Cornelisse vindt het achteraf misschien wel het mooiste gevoel wat hij ooit heeft gehad in zijn sportcarrière.&nbsp;<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #78 (met Wouter Gudde): "Als de volksgezondheid het toelaat, willen we verder voetballen" - 07-Apr-2020

De Koffiecorner #78 (met Wouter Gudde): "Als de volksgezondheid het toelaat, willen we verder voetballen" FC Groningen-directeur Wouter Gudde en clubwatcher Stefan Bleeker waren dinsdagavond te gast in een speciale live-uitzending via Facebook. Uiteraard gaat het over het plan van de KNVB, die hoopt dat de competitie in juni weer kan worden hervat. Gudde vertelt dat hij dat ook hoopt, omdat er veel belangen meespelen.&nbsp;<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #77 (met Martin Drent): "Ik zit nu gewoon in de tuin te huilen" - 04-Apr-2020

De Koffiecorner #77 (met Martin Drent): "Ik zit nu gewoon in de tuin te huilen" Sportverslaggever Stefan Bleeker gaat in deze aflevering in gesprek met de vaste sidekick Martin Drent. Samen blikken ze terug op het meest succesvolle jaar van de spits als speler van FC Groningen.&nbsp;<br><br>In het seizoen 1999/2000 promoveert FC Groningen naar de eredivisie, scoort Drent tweeëntwintig keer en kan hij zijn geluk niet op als de promotie daar is. Het wordt op den duur emotioneel voor Drent, als alle emoties van weleer terugkomen.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #76 (met Wessel Dammers): "Gronings broodje sparerib is me heel erg bijgebleven" - 31-Mrt-2020

De Koffiecorner #76 (met Wessel Dammers): "Gronings broodje sparerib is me heel erg bijgebleven" Sportverslaggever Stefan Bleeker gaat in deze aflevering in gesprek met Wessel Dammers. De centrale verdediger is de eerste aanwinst van FC Groningen voor het komend seizoen. Momenteel staat Dammers nog onder contract bij Fortuna Sittard, maar kijkt uit naar komend jaar.&nbsp;<br><br>Het zijn onzekere tijden voor iedereen op dit moment. Zo ook voor voetballers. Dammers mist het voetbal, heeft zin om weer aan de slag te gaan, maar heeft een ballen zak in huis staan, om te toch wat te kunnen trainen.&nbsp;<br><br>We gaan in deze bijzondere tijden op een andere manier deze podcast opnemen. Vanuit huis zullen de verschillende sportverslaggevers van RTV Noord met sporters en mensen uit de sport in gesprek gaan.&nbsp;<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #75 (met André Hateboer): "Gelukkig is Hans veilig" - 25-Mrt-2020

De Koffiecorner #75 (met André Hateboer): "Gelukkig is Hans veilig" Sportverslaggever Stefan Bleeker gaat in deze aflevering in gesprek met André Hateboer. In deze aflevering wordt er gepraat over de 'wedstrijd die nooit gespeeld had mogen worden.' Want zo wordt er achteraf gepraat over Atalanta Bergamo - Valencia. In Milaan won Atalanta met 4-1 en Hans Hateboer beleefde misschien wel het hoogtepunt uit zijn voetballoopbaan tot nu toe.&nbsp;&nbsp;<br><br>We gaan in deze bijzondere tijden op een andere manier deze podcast opnemen. Vanuit huis zullen de verschillende sportverslaggevers van RTV Noord met sporters en mensen uit de sport in gesprek gaan.&nbsp;<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #74 (met Mark-Jan Fledderus): "Misschien moeten wij juist nu wel doorpakken" - 23-Mrt-2020

De Koffiecorner #74 (met Mark-Jan Fledderus): "Misschien moeten wij juist nu wel doorpakken" Sportverslaggever Stefan Bleeker gaat in deze aflevering in gesprek met Mark-Jan Fledderus. De technisch directeur van FC Groningen werkt nu thuis, met een coltrui aan, want de CV-ketel is kapot. Fledderus vertelt hoe de club de spelers fit probeert te houden, maar ook hoe er op dit moment gescout wordt. Zo probeert de technisch directeur op dit moment zoveel mogelijk in kansen te denken.&nbsp;<br><br>We gaan in deze bijzondere tijden op een andere manier deze podcast opnemen. Vanuit huis zullen de verschillende sportverslaggevers van RTV Noord met sporters en mensen uit de sport in gesprek gaan.&nbsp;<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #73 (met Kaj Sierhuis): "Ik kom de dagen best wel makkelijk door" - 20-Mrt-2020

De Koffiecorner #73 (met Kaj Sierhuis): "Ik kom de dagen best wel makkelijk door" Sportverslaggever Stefan Bleeker gaat in deze aflevering in gesprek met voetballer Kaj Sierhuis. De spits verruilde afgelopen winter de Trots van het Noorden voor het Franse Stade de Reims. Momenteel is Sierhuis vanwege het coronavirus terug in Nederland. Hij vult zijn dagen met trainen, spelletjes doen en Netflixen. Op dit moment heeft hij nog geen idee wanneer hij weer terug in Frankrijk wordt verwacht.We gaan in deze bijzondere tijden op een andere manier deze podcast opnemen. Vanuit huis zullen de verschillende sportverslaggevers van RTV Noord met sporters en mensen uit de sport in gesprek gaan. In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #72 (met Bauke Mollema vanuit Monaco): "Ik moet een verklaring op zak hebben als ik ga fietsen" - 19-Mrt-2020

De Koffiecorner #72 (met Bauke Mollema vanuit Monaco): "Ik moet een verklaring op zak hebben als ik ga fietsen" Sportverslaggever Henk Elderman gaat in deze aflevering in gesprek met wielrenner Bauke Mollema. De Zuidhorner woont in Monaco en merkt elke dag meer van de gevolgen van de coronacrisis. Zo moet Mollema een verklaring op zak hebben als hij gaat fietsen en is hij zelfs al een keer staande gehouden door de politie.&nbsp;<br><br>We gaan in deze bijzondere tijden op een andere manier deze podcast opnemen. Vanuit huis zullen de verschillende sportverslaggevers van RTV Noord met sporters en mensen uit de sport in gesprek gaan.&nbsp;<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #71 (met Mike te Wierik): "Ik hoop dat dit de eerste en laatste keer is" - 18-Mrt-2020

De Koffiecorner #71 (met Mike te Wierik): "Ik hoop dat dit de eerste en laatste keer is" FC Groningen-watcher Stefan Bleeker gaat in deze aflevering in gesprek met de aanvoerder van de Trots van het Noorden, Mike te Wierik, over de huidige gang van zaken. De verdediger vertelt hoe hij zijn tijd doorkomt, nu er niet gevoetbald wordt. &nbsp;<br><br>We gaan in deze bijzondere tijden op een andere manier deze podcast opnemen. Vanuit huis zullen de verschillende sportverslaggevers van RTV Noord met sporters en mensen uit de sport in gesprek gaan.&nbsp;<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #70: "Gudde heeft zijn hulp aangeboden aan de gemeente" - 17-Mrt-2020

De Koffiecorner #70: "Gudde heeft zijn hulp aangeboden aan de gemeente" FC Groningen directeur Wouter Gudde gaat telefonisch in gesprek met FC Groningen-watcher Stefan Bleeker over de huidige stand van zaken. Het stadion is leeg, de toekomst is onzeker, maar Gudde is strijdbaar en ervan overtuigd dat het seizoen uitgespeeld kan worden.&nbsp;<br><br>We gaan in deze bijzondere tijden op een andere manier deze podcast opnemen. Vanuit huis zullen de verschillende sportverslaggevers van RTV Noord met sporters en mensen uit de sport in gesprek gaan.&nbsp;<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #69: "Ga maar eens een keer op je bek, want zo schiet het echt niet op!" - 09-Mrt-2020

De Koffiecorner #69: "Ga maar eens een keer op je bek, want zo schiet het echt niet op!" Stefan Bleeker is er om over het verlies van FC Groningen tegen PSV te praten, maar ook over de samenstelling van de selectie, de opstellingen van Buijs en het coronavirus in de Eredivisie. Karel-Jan Buurke geeft een update over Donar en Lycurgus, die opnieuw om de landstitel spelen. Maar welke kansen hebben zij?<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #68: "Kunnen ze niet gewoon stoppen met die gasten overal maar neer te zetten?" - 02-Mrt-2020

De Koffiecorner #68: "Kunnen ze niet gewoon stoppen met die gasten overal maar neer te zetten?" Met Stefan Bleeker praten we over het verlies tegen Willem II, de staat van de selectie, de transfer van Memisevic en de nieuwe jeugdplannen in het amateurvoetbal. En Martin praat met zichzelf en begrijpt zichzelf dan ook goed..<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.<br><br>


De Koffiecorner #67: "Misschien heeft Buijs de kennis niet om aanvallend te wisselen.." - 24-Feb-2020

De Koffiecorner #67: "Misschien heeft Buijs de kennis niet om aanvallend te wisselen.." Met Stefan Bleeker wordt gepraat over FC Groningen in de breedste zin van het woord. Wie is debutant Suslov, durft Buijs niet aanvallender te wisselen, de blunder van Padt, de VAR en zuivere speeltijd en de samenstelling van de selectie van volgend seizoen. En meer.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #66: "Een keeper als Sergio Padt zien we hier de komende 25 jaar niet meer" - 17-Feb-2020

De Koffiecorner #66: "Een keeper als Sergio Padt zien we hier de komende 25 jaar niet meer" In deze aflevering praten we met FC Groningen verslaggever Stefan Bleeker en analist Martin Drent na over de mooie overwinning tegen Sparta, de gele kaart van Danny Buijs en de problemen voor Ron Jans in Amerika waar hij is geschorst na het meezingen van een rapnummer. Verder kijkt verslaggever Karel Jan Buurke terug op een prachtig sportwekkend voor de volleyballers van Lycurgus: Ze wonnen voor de tweede keer in de clubgeschiedenis de beker.<br><br>In de RTV Noord podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Oetse Eilander praat deze week met drie gasten.


De Koffiecorner #65: "Postema had nooit die tweede helft mogen spelen!" - 10-Feb-2020

De Koffiecorner #65: "Postema had nooit die tweede helft mogen spelen!" Opnieuw schuift Stefan Bleeker aan over FC Groningen. Opnieuw weinig weggegeven, maar ook weinig gecreëerd. En Karel-Jan Buurke neemt al 'zijn' sporten door, want er is voor hem een bizarre topsportweek begonnen, met Lycurgus, Donar en judoka Henk Grol.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #64: "FC Groningen was dominant en heeft een overwinning laten liggen" - 03-Feb-2020

De Koffiecorner #64: "FC Groningen was dominant en heeft een overwinning laten liggen" Stefan Bleeker is er over het wel en wee van FC Groningen. De nederlaag tegen PEC Zwolle, de jeugd die veel speeltijd krijgt en een rapport over de daden van Mark-Jan Fledderus in de afgelopen transferperiode. En een primeur: Martin komt met een primeur. Over dat de FC contributie gaat innen bij jeugdspelers.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #63: Transferdeadlineshow, o.a. live met Daishawn Redan en Fledderus - 01-Feb-2020

De Koffiecorner #63: Transferdeadlineshow, o.a. live met Daishawn Redan en Fledderus De 63e aflevering is een speciale: RTV Noord pakte de laatste uurtjes van deadlineday mee. Zonder Martin, maar met Stefan Bleeker. Met hem worden de laatste nieuwtjes rondom FC Groningen besproken. Maar ook zijn aanwinst Daishawn Redan, aanvoerder Mike te Wierik, Mark-Jan Fledderus (#FLEDDIEMAAKMEGEK), Wim Masker (Gezinsbode), Sander de Vries (AD), Daniel Godinho Veiga (RTV Oost), @noekpac en @thijs_faber te horen.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #62: Martin doet oproep: "Hou eens op met Hrustic uit te fluiten" - 27-Jan-2020

De Koffiecorner #62: Martin doet oproep: "Hou eens op met Hrustic uit te fluiten" Het is hetzelfde duo als vorige week: met Stefan Bleeker wordt de geweldige winst op Ajax besproken en Karel-Jan Buurke vertelt over de omgekomen basketbal-legende Kobe Bryant en de gewonnen topper van 'zijn' Lycurgus tegen Orion.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #61: "FC Emmen voetbalt meer met een idee dan FC Groningen" - 20-Jan-2020

De Koffiecorner #61: "FC Emmen voetbalt meer met een idee dan FC Groningen" Ook De Koffiecorner is na het uitstapje bij Eurocup Delfzijl weer terug van trainingskamp. Met clubwatcher Stefan Bleeker wordt FC Groningen besproken. Zowel het spel als de transferperiode wordt besproken, maar ook de bestuurlijke kwesties die spelen. Karel-Jan Buurke geeft een update van hoe het er bij 'zijn' Donar en SAMEN. Lycurgus aan toe gaat.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #60: Martin en Stefan vulden de eindejaarslijstjes in - 23-Dec-2019

De Koffiecorner #60: Martin en Stefan vulden de eindejaarslijstjes in In deze eindjaarspodcast nemen de mannen samen met FC Groningen-watcher Stefan Bleeker het voetbaljaar door aan de hand van een ingevuld eindejaarslijstje. De positieve en negatieve zaken rond FC Groningen komen aan bod, maar ook de Eredivisie wordt behandeld.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #59 (met GIJS-voorzitter Van Gelder): "Óf Kardinge verbouwen, óf een nieuw ijsstadion" - 18-Dec-2019

De Koffiecorner #59 (met GIJS-voorzitter Van Gelder): "Óf Kardinge verbouwen, óf een nieuw ijsstadion" In deze extra podcast zijn Martin en Niiwino zelf te gast, op de ijsvloer van Kardinge. IJshockeyclub GIJS viert komend weekend namelijk het 50-jarige jubileum. Vandaar dat GIJS-voorzitter Jacob van Gelder en verslaggever Henk Elderman ook aan tafel zitten, in winterjas.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #58: "Iemand had Buijs moeten beschermen tegen zichzelf, wie dan ook!" - 16-Dec-2019

De Koffiecorner #58: "Iemand had Buijs moeten beschermen tegen zichzelf, wie dan ook!" Piet van Dijken, Henk Elderman en Karel-Jan Buurke zijn er. Het gaat over de VAR, het gedrag van Buijs, de prestatie van Lois Abbingh en haar team en een voorbeschouwing op de Europese wedstrijd van Lycurgus in MartiniPlaza.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #57: "Buijs begint zijn FC Groningen-DNA een beetje te verliezen" - 09-Dec-2019

De Koffiecorner #57: "Buijs begint zijn FC Groningen-DNA een beetje te verliezen" Opnieuw is Stefan Bleeker te gast. Met hem praten we over de verloren wedstrijd tegen FC Utrecht. Waarom speelt FC Groningen zo'n beroerde eerste helft? En wat moet de clubleiding doen wat betreft de eventuele verlenging met Danny Buijs. Daarnaast wordt de podcast onderbroken door een telefoontje van een clubvoorzitter uit Stad en wordt de Koffiecorner ingehuurd tijdens het Eurocup-toernooi.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #56: "Met Memisevic op het middenveld is het afbraakvoetbal" - 02-Dec-2019

De Koffiecorner #56: "Met Memisevic op het middenveld is het afbraakvoetbal" Het zijn dezelfde gasten als vorige week: Stefan Bleeker (FC Groningen) en Karel-Jan Buurke (Donar). Besproken wordt: afbraakvoetbal, fakkels in vakken, Frank Wormuth, Glenn Bijl, de Doan-constructie, de Europese uitschakeling van Donar en slippertjes van Martin in het buitenland.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #55: "Ik ben benieuwd hoe lang dit goed gaat met Nijland" - 25-Nov-2019

De Koffiecorner #55: "Ik ben benieuwd hoe lang dit goed gaat met Nijland" Met FC Groningen-watcher Stefan Bleeker bespreken we de wedstrijd tegen Feyenoord, het terughalen van Hans Nijland, de 'Sieg Heil' van Marco van Basten en een ode aan Hrustic. Ook praat collega Karel-Jan Buurke ons bij over Donar, dat woensdag door kan gaan in Europa.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #54: "Ik snap dus echt niet dat Buijs Sierhuis wisselde" - 11-Nov-2019

De Koffiecorner #54: "Ik snap dus echt niet dat Buijs Sierhuis wisselde" Dit keer zijn het FC Groningen-watcher Stefan Bleeker en Donar-volger Karel-Jan Buurke. Met hen bespreken we het aantrekkelijke spel van de FC, het nieuwe spitsenduo en de lastige fase waar Donar nu in zit. En dan moet de ploeg woensdag ook nog eens een do-or-die wedstrijd in Brussel spelen. En waarom liep Bleeker eigenlijk weg?<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #53 (met Wouter Gudde): "Goed om uit te leggen dat de club er nu anders voor staat" - 04-Nov-2019

De Koffiecorner #53 (met Wouter Gudde): "Goed om uit te leggen dat de club er nu anders voor staat" Algemeen directeur van FC Groningen Wouter Gudde is te gast. Met hem praten we over de het financiële jaarverslag dat de club vorige week presenteerde, over hoe hij FC Groningen wil gaan terugbrengen in de subtop en of/wanneer commercieel directeur Robbert Klaver weer terugkeert. Uiteraard hebben we het ook nog even over de winst op Willem II en clubwatcher Stefan Bleeker praat ook mee.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #52 (met Adrie Poldervaart): "Als je zegt dat wij de bus parkeren.. dat slaat nergens op" - 28-Okt-2019

De Koffiecorner #52 (met Adrie Poldervaart): "Als je zegt dat wij de bus parkeren.. dat slaat nergens op" Assistent-trainer Adrie Poldervaart van FC Groningen is te gast. Het gaat over zijn werkethos, kijk op het spel van de FC, zijn liefde voor Italië en zijn ambitie. Wil hij hoofdtrainer worden in Groningen? De afwezige Martin Drent wordt met verve vervangen door Piet van Dijken. Clubwatcher Stefan Bleeker zit ook aan tafel.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #51: "Ik hoop het wel, maar ik denk niet dat Buijs bij 4-4-2 blijft" - 21-Okt-2019

De Koffiecorner #51: "Ik hoop het wel, maar ik denk niet dat Buijs bij 4-4-2 blijft" Stefan Bleeker is aanwezig om over FC Groningen te praten. Want waarom was het voetbal weer niet om aan te zien, en waarom is 4-4-2 geen optie? En Martin is eerlijk over zijn vriendloze bestaan.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #50 (met Arie Haan): "FC Groningen speelt helemaal niet zo slecht, echt niet" - 15-Okt-2019

De Koffiecorner #50 (met Arie Haan): "FC Groningen speelt helemaal niet zo slecht, echt niet" Arie Haan, de tweevoudig WK-finalist is te gast. Gewoon oet Finnerwol. We praten met hem over het FC Groningen en Oranje van nu, de eeuwige controverse rond 'Arie Bombarie', trainen met 35.000 dollar in je voetbalbroekje en de dood. Ook FC Groningen-watcher Stefan Bleeker praat mee.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #49 (met Arjan Taaij): "Dynamo en Orion zijn de favorieten voor de titel, niet wij" - 09-Okt-2019

De Koffiecorner #49 (met Arjan Taaij): "Dynamo en Orion zijn de favorieten voor de titel, niet wij" Lycurgus-coach Arjan Taaij is te gast. We blikken terug op het roerige seizoen zonder prijs en kijken vooruit naar het nieuwe seizoen. Ook wordt hij toegesproken door eeuwige rivaal Redbad Strikwerda en sporen we hem aan de VAR af te dwingen bij de volleybalbond. Zaalsportdeskundige Karel-Jan Buurke maakt het kwartet compleet.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #48: "Wij hebben het Voetbal Inside-probleem, niemand wil komen" - 07-Okt-2019

De Koffiecorner #48: "Wij hebben het Voetbal Inside-probleem, niemand wil komen" Omdat een FC Groningen-speler heeft afgezegd moeten we het opnieuw doen met Stefan Bleeker. Met hem bespreken we de afzeggingen die we tot nu toe hebben gekregen, het slechte spel/goede resultaat tegen RKC en de eerste minuten van Martin Drent op een voetbalveld.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #47: "Zolang je niet met zuivere speeltijd werkt, blijf je dit houden" - 30-Sep-2019

De Koffiecorner #47: "Zolang je niet met zuivere speeltijd werkt, blijf je dit houden" FC Groningen-watcher Stefan Bleeker schuift aan om het te hebben over de twee uitwedstrijden tegen PSV en Ajax, de beslissing van scheidsrechter Kuipers om Warmerdam weg te sturen voor tijdrekken en over de opgepakte 'supporters' van de FC.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #46: "Na Ziyech en Berghuis heeft Hrustic de mooiste linker" - 23-Sep-2019

De Koffiecorner #46: "Na Ziyech en Berghuis heeft Hrustic de mooiste linker" Deze week houden we het comité klein met Stefan Bleeker. We bespreken het linkerbeen van Ajdin Hrustic, die opnieuw scoort voor FC Groningen. Ook de invulling van de spitspositie en het middenveld komen aan bod. Daarnaast doet Dick Heuvelman een pleidooi voor zuivere speeltijd en wordt de KNVB gefileerd vanwege een mogelijke straf voor Anco Jansen.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #45: "Ik zou met twee spitsen spelen en Schreck op de bank zetten" - 16-Sep-2019

De Koffiecorner #45: "Ik zou met twee spitsen spelen en Schreck op de bank zetten" Deze week schuiven Wim Masker (Groninger Gezinsbode) en onze eigen Stefan Bleeker aan. We bespreken de huidige staat van FC Groningen, het gebrek aan scorend vermogen en het opzienbarende interview met Danny Buijs, die uithaalde naar de vorige clubleiding. Ook het tv-optreden van Mark-Jan Fledderus bij FoxSports komt voorbij.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #44 (met Mister Donar): "Nieuwe trainingshal gaat mij te langzaam, maar dat is de politiek" - 12-Sep-2019

De Koffiecorner #44 (met Mister Donar): "Nieuwe trainingshal gaat mij te langzaam, maar dat is de politiek" In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.<br><br>In deze extra podcast van deze week is Martin de Vries te gast. Hij staat bekend als 'Mister Donar', maar is vooral bestuurslid technische zaken van Donar. Ook Donar-watcher Karel-Jan Buurke is er, die er op het eind nog even van langs krijgt van De Vries.


De Koffiecorner #43 (met Mark-Jan Fledderus): "Met deze selectie moeten wij play-offs halen" - 10-Sep-2019

De Koffiecorner #43 (met Mark-Jan Fledderus): "Met deze selectie moeten wij play-offs halen" Deze aflevering is Mark-Jan Fledderus, de technisch directeur van FC Groningen, te gast. Met hem nemen we de transferperiode door, welke doelstelling daar bij hoort, of hij tevreden is over de Doan-transfer en hoe hij zich gedraagt met zijn vrouw op vakantie. Ook FC Groningen-watcher Stefan Bleeker zit aan tafel.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #42: "Er moet geen opvolger voor Doan komen, maar een spits!" - 02-Sep-2019

De Koffiecorner #42: "Er moet geen opvolger voor Doan komen, maar een spits!" Deze aflevering is FC Groningen-watcher Stefan Bleeker te gast. Met hem nemen we de verloren wedstrijd tegen Heracles door, de transfer van Doan naar PSV en of FC Groningen nog een vervanger voor hem gaat halen.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


DeKoffiecorner #41: "Bij verkoop Doan haalt Groningen geen vervanger". - 26-Aug-2019

DeKoffiecorner #41: "Bij verkoop Doan haalt Groningen geen vervanger". In deze aflevering van de Koffiecorner bespreken we de transferperikelen bij FC Groningen. "Als Ritsu Doan voor veel geld wordt verkocht haalt FC Groningen geen vervanger", zegt RTV Noord&nbsp; FC watcher Stefan Bleeker. Vaste Koffiecorner gast Martin Drent begrijpt die keuze niet en zou in dat geval graag versterking zien.<br>Verder praten we met Groningens' atletiek hoop op de 800 meter. Thijmen Kupers. Hij dreigt het komende WK begin september&nbsp; te missen door een slepende achilles blessure, maar heeft de hoop nog niet helemaal opgegeven. Over collega atleet Roelf B. uit Stadskanaal die op verdenking van drugshandel vastzit in Hongarije vastzit zegt hij: "Ook al begrijp ik niet waarom iemand zoiets doet, ik hoop dat hij zijn straf in Nederland mag uitzitten".<br><br>


DeKoffiecorner #40: "Doan is niet goed genoeg voor PSV". - 19-Aug-2019

DeKoffiecorner #40: "Doan is niet goed genoeg voor PSV". In deze aflvering van de Koffiecorner blikken we terug op het gelijke spel van FC Groningen tegen AZ. Martin Drent denkt niet dat Ritsu Doan goed genoeg is om het te gaan maken bij PSV, de Eindhovenaren schijnen geinteresseerd te zijn.<br>Stefan Bleeker denk dat Doan juist in een beter elftal meer zal laten zien en ons nog wel eens kan gaan verrassen.<br><br>Sportverslaggever Karel Jan Buurke was bij de herdenkingsdienst voor de vorige week plotseling overleden Grietje Pasma en vertelt over haar waarde voor de Groningse sport. En ook de dochter van Martin Drent mengt zich nog even in de discussie<br><br><br><br><br><br>


De Koffiecorner #39 (met VAR Christian Mulder): "Geen rood, het was geen doodschop" - 12-Aug-2019

De Koffiecorner #39 (met VAR Christian Mulder): "Geen rood, het was geen doodschop" Deze aflevering is de Groninger scheidsrechter Christian Mulder te gast. Nu actief in Duitsland, maar tot dit seizoen werkzaam in het Nederlands betaald voetbal. Ook als VAR. Ook FC Groningen-watcher Stefan Bleeker praat mee. En natuurlijk gaat het over de wedstrijd FC Groningen - FC Twente, waarin de arbitrage een hoofdrol speelde.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #38 (met Danny Buijs): "Ik maak genoeg achterbakse mensen mee in de voetballerij’ - 06-Aug-2019

De Koffiecorner #38 (met Danny Buijs): "Ik maak genoeg achterbakse mensen mee in de voetballerij’ Deze aflevering is FC Groningen-trainer Danny Buijs te gast. Ook Stefan Bleeker praat mee, over de gemaakte fouten waar Buijs van heeft geleerd, originele scheldwoorden richting de arbitrage, zijn nieuwe technische staf en zijn getatoeëerde armen.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.<br><br><br>


De Koffiecorner #37: "Het wordt steeds meer een derby, we komen er wel!" - 05-Aug-2019

De Koffiecorner #37: "Het wordt steeds meer een derby, we komen er wel!" Deze aflevering zijn dat FC Groningen-watchers Stefan Bleeker en William Pomp (Dagblad van het Noorden). Onder andere de gewonnen wedstrijd tegen FC Emmen, het kort geding van de supportersvereniging tegen de eigen club en een nieuwe rubriek komen voorbij.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #36: "Van de nieuwelingen verwacht ik het meest van Matusiwa" - 22-Jul-2019

De Koffiecorner #36: "Van de nieuwelingen verwacht ik het meest van Matusiwa" De allereerste podcast van het nieuwe seizoen, nog zonder Martin Drent die van een welverdiende vakantie geniet. Wim Masker en Stefan Bleeker bespreken de voorbereiding van FC Groningen, de aankopen en de verwachtingen voor komend seizoen.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #35: MJ Fledderus: "Ik moet echt op mezelf letten deze periode" - 16-Jun-2019

De Koffiecorner #35: MJ Fledderus: "Ik moet echt op mezelf letten deze periode" De allerlaatste reguliere Koffiecorner van dit seizoen is ietsje anders dan anders. Je kunt een gesprek horen met de nieuwe technisch directeur van FC Groningen: Mark-Jan Fledderus. FC Groningen-watcher Stefan Bleeker praat met hem over zijn eerste weken als 'td', en blikt met hem vooruit op het komende seizoen.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #34: Hans Nijland: "Irritatie? Ik ga mij toch niet meer druk maken om Martin Drent?!" - 11-Jun-2019

De Koffiecorner #34: Hans Nijland: "Irritatie? Ik ga mij toch niet meer druk maken om Martin Drent?!" Deze aflevering is dat Hans Nijland, die zijn allerlaatste week als directeur van FC Groningen in gaat. Hij vertelt nog nooit eerder vertelde anekdotes, twijfelt over het geven van een primeur, laat de kritiek van Martin Drent voor wat het is en belooft zich straks toch echt niet ongevraagd te bemoeien met zijn opvolger Wouter Gudde. Ook FC Groningen-watcher Stefan Bleeker is erbij.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #33: Braal: "Eind van de maand verwacht ik het eerste spelersnieuws" - 06-Jun-2019

De Koffiecorner #33: Braal: "Eind van de maand verwacht ik het eerste spelersnieuws" In deze podcast legt Donar-coach Erik Braal uit waarom de Groningers voor het eerst onder zijn leiding niet de landstitel pakte. Ook legt hij uit hoe het volgend jaar anders moet en wat Donar-watcher Karel-Jan Buurke, die er ook bij zat, volgens hem beter kan doen. En wat is er uit het kennismakingsgesprek met Jordy Kuiper gekomen?<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #32: "Echt niet normaal dat er bierblikken op het Donar-veld worden gegooid!" - 03-Jun-2019

De Koffiecorner #32: "Echt niet normaal dat er bierblikken op het Donar-veld worden gegooid!" De Groningse basketballer Jordy Kuiper heeft de mislukte play-offs van Donar op de voet gevolgd en analyseert de onttroonde landskampioen. Daarnaast vertelt hij over zijn jaar in IJsland, zijn toekomst en of daarin ruimte is voor Donar. Ook basketbalvolger Karel-Jan Buurke laata zijn licht over Donar schijnen.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #31: "Als deze directie was gebleven, had Buijs wel eens ontslagen kunnen zijn" - 27-Mei-2019

De Koffiecorner #31: "Als deze directie was gebleven, had Buijs wel eens ontslagen kunnen zijn" Fenomeen en icoon. Dat zijn de kwalificaties voor onze speciale gast deze week: Piet van Dijken. Hij is na 600 keer gestopt met Herestraat Helemaal, en praat in onze podcast mee over FC Groningen, Arjen Robben, Hans Hateboer, Donar en Piet van Dijken. Ook verslaggevers Stefan Bleeker en Karel-Jan Buurke zijn erbij.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #30: Dick Lukkien: "Die wedstrijd in de Euroborg kreeg mijn pa wel mee" - 20-Mei-2019

De Koffiecorner #30: Dick Lukkien: "Die wedstrijd in de Euroborg kreeg mijn pa wel mee" Deze week is De Koffiecorner 'on tour', naar Parkzicht in Veendam. Dat heeft alles te maken met de speciale gast van deze week: Veendammer en FC Emmen-trainer Dick Lukkien. Het gaat over de historische prestaties die Lukkien met zijn club aan elkaar rijgt, de dood en rouwen en zijn persoonlijke ambities.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #29 "Paul Gladon is nog te jong voor een rol als pinchhitter" - 13-Mei-2019

De Koffiecorner #29 "Paul Gladon is nog te jong voor een rol als pinchhitter" <b>Deze week is FC Groningen-aanvaller Paul Gladon te gast. Ook FC Groningen-volger Stefan Bleeker schuift aan. Daarnaast blikt Karel-Jan Buurke terug op de volleybalthriller van Lycurgus tegen Orion. Deze week wordt de podcast gepresenteerd door Henk Elderman.&nbsp;</b><b>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.</b><br><br>


De Koffiecorner #28: "Er moet nog wel heel wat aan Reis gesleuteld worden" - 06-Mei-2019

De Koffiecorner #28: "Er moet nog wel heel wat aan Reis gesleuteld worden" Dit keer zijn het twee FC Groningen-volgers: onze eigen Stefan Bleeker en Wim Masker. Ook Karel-Jan Buurke laat zijn licht schijnen over de bizarre kampioensrace van de volleyballers van Abiant Lycurgus.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #27: Stopt de gestopte Wytze Kooistra wel echt? - 30-Apr-2019

De Koffiecorner #27: Stopt de gestopte Wytze Kooistra wel echt? Martin geniet van een welverdiende vakantie en wordt vervangen door taalpurist Joop Gall, die FC Groningen 34 minuten heeft zien spelen. De gast is niet alleen groot van naam, want het gaat om de 2.10 meter lange Wytze Kooistra. Met hem bespreken we het turbulente seizoen van Abiant Lycurgus en zijn beslissing om te stoppen als volleyballer. Lycurgus-watcher Karel-Jan Buurke complementeert het trio.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #26: Ode aan Jan Uitham en "Pelé kon totaal niet voetballen" - 22-Apr-2019

De Koffiecorner #26: Ode aan Jan Uitham en "Pelé kon totaal niet voetballen" Deze podcast zijn FC Groningen-watcher Stefan Bleeker en allesvolger Henk Elderman te gast. Want FC Groningen-Ajax komt aan bod, maar zeker ook Jan Uitham, die afgelopen weekend op 94-jarige leeftijd overleed.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #25: ‘Ben me doodgeschrokken van FC Groningen, wat een lafbekken-voetbal!’ - 15-Apr-2019

De Koffiecorner #25: ‘Ben me doodgeschrokken van FC Groningen, wat een lafbekken-voetbal!’ Deze podcast is dat Joop Gall, oud-speler van FC Groningen en sc Heerenveen, want het gaat natuurlijk over de Derby van het Noorden. Ook zijn verslaggevers Stefan Bleeker en Karel-Jan Buurke erbij.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #24: "Ontzettend dom wat Danny Buijs heeft gedaan" - 08-Apr-2019

De Koffiecorner #24: "Ontzettend dom wat Danny Buijs heeft gedaan" Deze podcast zijn dat onze eigen verslaggevers Stefan Bleeker en Karel-Jan Buurke, die ons alles kunnen vertellen over FC Groningen, Arjen Robben en Donar. Ook wordt gepraat over de muziekkeuze van Martin Drent.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #23: Martin wil Sierhuis altijd in de basis en Lycurgus blijft topclub - 01-Apr-2019

De Koffiecorner #23: Martin wil Sierhuis altijd in de basis en Lycurgus blijft topclub Reint-Jan Auwema, manager bij volleybalclub Abiant Lycurgus, is deze podcast te gast. Hij kreeg nogal wat kritiek van volleybalvolger Karel-Jan Buurke, die deze aflevering met Auwema discussieert over zijn werkzaamheden.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #22: "Wat is dat nou voor beleid bij FC Groningen?!" - 25-Mrt-2019

De Koffiecorner #22: "Wat is dat nou voor beleid bij FC Groningen?!" RTV Noord-verslaggevers Henk Elderman (allesvolger) en Karel-Jan Buurke (Donar en Lycurgus) schuiven aan. Het gaat over de beloften van FC Groningen, het Nederlands Elftal, Donar, Lycurgus, Lois Abbingh en wel of geen topsporthal.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.&nbsp;


De Koffiecorner #21: Lois Abbingh terug in Grunnen: "Trainen in Ten Boer" - 20-Mrt-2019

De Koffiecorner #21: Lois Abbingh terug in Grunnen: "Trainen in Ten Boer" Deze keer een speciale gast: Tophandbalster Lois Abbingh, die vrijdag met het Nederlands damesteam in MartiniPlaza speelt. Ze praat over haar leven in Rostov aan de Don, hoe lang haar carrière nog duurt en wat ze daarna gaat doen. Verslaggever Henk Elderman praat ook mee.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #20: Martin Drent en opstootjes: "Ik had ze allemaal neergeslagen!" - 18-Mrt-2019

De Koffiecorner #20: Martin Drent en opstootjes: "Ik had ze allemaal neergeslagen!" Deze week in De Koffiecorner: RTV Noord-verslaggevers Stefan Bleeker (FC Groningen) en Karel-Jan Buurke (Donar en Lycurgus). Donar heeft alleen nog het kampioenschap om om te spelen, en Lycurgus moet na de redding van Nedmag doorpakken. FC Groningen gaat serieus voor Europees voetbal.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #19: Over VAR-tin Drent en mogelijk einde verhaal Lycurgus - 11-Mrt-2019

De Koffiecorner #19: Over VAR-tin Drent en mogelijk einde verhaal Lycurgus Deze week in De Koffiecorner: RTV Noord-verslaggevers Stefan Bleeker (FC Groningen) en Karel-Jan Buurke (Donar en Lycurgus). Ook hoor je wie de volgende gast van De Koffiecorner is.<br><br>In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.<br><br><br>


De Koffiecorner #18: "Absoluut rood! Als je niet kan voetballen maak je dit soort overtredingen" - 04-Mrt-2019

De Koffiecorner #18: "Absoluut rood! Als je niet kan voetballen maak je dit soort overtredingen" Deze podcast staat voor een groot deel in het teken van marathonschaatsen. Kersvers Nederlands kampioen Sjoerd den Hertog en zijn vriend, huisgenoot en volgend seizoen ploeggenoot Robert Post zijn te gast. Schaatskenner Henk Elderman complementeert het gezelschap.<br><br>In de RTV Noord-Podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #17: Coach Taaij wil dat Lycurgus transparanter is over financiën - 25-Feb-2019

De Koffiecorner #17: Coach Taaij wil dat Lycurgus transparanter is over financiën Lycurgus-coach Arjan Taaij vertelt over de toekomst van de club die in de financiële en bestuurlijke problemen zit. Ook reageert hij op de woorden van 'concullega' Redbad Strikwerda, die vindt dat Lycurgus de laatste landstitel moet inleveren. FC Groningen-watcher Stefan Bleeker praat je bij over de presentatie van Mark-Jan Fledderus als nieuwe technisch directeur.<br><br>In de RTV Noord-Podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.<br><br><br>


De Koffiecorner #16: Auke van de Kamp komt met primeur over FC Groningen - 18-Feb-2019

De Koffiecorner #16: Auke van de Kamp komt met primeur over FC Groningen Deze week is volleyballer Auke van de Kamp van Abiant Lycurgus de enige gast. We blikken met hem terug op de zoveelste verloren bekerfinale, hij moet zich voor zijn zijn rare clubkeuze verantwoorden (iets met pompeblêdden) en Van de Kamp bewijst een goede FC Groningen-watcher te zijn.<br><br>In de RTV Noord-Podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #15: "Dat vind ik echt min van Mahi, eerst beloven en dan vertrekken" - 11-Feb-2019

De Koffiecorner #15: "Dat vind ik echt min van Mahi, eerst beloven en dan vertrekken" Verslaggever Henk Elderman probeert de vrije val van Donar te verklaren en clubwatcher Stefan Bleeker laat zich uit over de last-minute transfer van Mimoun Mahi en de wisseling(en) in de Raad van Commissarissen van FC Groningen.<br><br>In de RTV Noord-Podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #14: "Ben bang dat er lijken uit de kast komen bij FC Groningen" - 04-Feb-2019

De Koffiecorner #14: "Ben bang dat er lijken uit de kast komen bij FC Groningen" Clubwatcher Stefan Bleeker praat je bij over wat er op, maar zeker ook buiten het veld is gebeurd bij FC Groningen. Verslaggever Karel-Jan Buurke bespreekt Donar, dat in een stevige dip zit.<br><br>In de RTV Noord-Podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #13: "Als Buijs dat tegen mij had gezegd, had ik hem bij zijn strot gepakt!" - 28-Jan-2019

De Koffiecorner #13: "Als Buijs dat tegen mij had gezegd, had ik hem bij zijn strot gepakt!" Verslaggever Henk Elderman vertelt wat er allemaal op schaatsgebied is gebeurd in de afgelopen koude week en verslaggever Karel-Jan Buurke was getuige van de mooiste ontknoping ooit in een wedstrijd van Donar.<br><br>In de RTV Noord-Podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.<br><br><br>


De Koffiecorner #12: (Spoiler alert) Henk Elderman verklapt winnaars Groninger Sportgala - 21-Jan-2019

De Koffiecorner #12: (Spoiler alert) Henk Elderman verklapt winnaars Groninger Sportgala De gasten deze week zijn sportverslaggever Henk Elderman, die alles weet over de jaarlijkse ijsstrijd tussen Haaksbergen en Noordlaren. Ook spreekt hij zich uit over de devaluatie (?) van de Groninger sportverkiezing. Stefan Bleeker laat zijn licht schijnen over FC Groningen 2.0.<br><br>In de RTV Noord-Podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #11: Sarèl de Jong: "Na drie gin-tonics ben ik knock-out" - 14-Jan-2019

De Koffiecorner #11: Sarèl de Jong: "Na drie gin-tonics ben ik knock-out" Het is een primeur: nog nooit hebben we een wereldkampioen(e) te gast gehad. Maar kickbokster Sarèl de Jong uit Meedhuizen durfde het aan om aan te schuiven aan een tafel met zwaargewichten.<br><br>Martin is met zijn voetbalclub DZOH op trainingskamp naar Spanje, Henk Elderman vervangt hem. Ook FC Groningen-watcher Stefan Bleeker spreekt zich uit over de winteraanwinsten van FC Groningen.<br><br>In de RTV Noord-Podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #10: Het Groningse sportjaar 2018: "Ron Jans is een absolute winnaar" - 31-Dec-2018

De Koffiecorner #10: Het Groningse sportjaar 2018: "Ron Jans is een absolute winnaar" Multitalent Henk Elderman vervangt de zieke Niiwino Geertsema. FC Groningen-watcher Stefan Bleeker en allesvolger Karel-Jan Buurke maken het kwartet compleet. Ze bespreken het Groningse sportjaar 2018. Alles, maar dan ook alles komt voorbij. In de RTV Noord-Podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #9: Kerstpodcast met Danny Buijs: "Ik heb ook dingen fout gedaan" - 24-Dec-2018

De Koffiecorner #9: Kerstpodcast met Danny Buijs: "Ik heb ook dingen fout gedaan" FC Groningen-trainer Danny Buijs is te gast in deze extra lange kerstpodcast. Het gaat onder andere over het wel/niet blijven van Mimoun Mahi en de fitheid van aanwinst Ilias Bel Hassani. Ook steekt Buijs de hand in eigen boezem. Clubwatcher Stefan Bleeker zit ook aan tafel. In de RTV Noord-Podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #8: "Vertrek Jans biedt mogelijkheden om Kemkers terug te halen" - 17-Dec-2018

De Koffiecorner #8: "Vertrek Jans biedt mogelijkheden om Kemkers terug te halen" Deze aflevering staat volledig in het teken van het vertrek van Ron Jans. Martin kon er helaas niet bij zijn, maar in Elwin Baas is er een waardig vervanger gevonden. Hij volgde FC Groningen toen Jans binnenkwam als technisch manager. RTV Noord-verslaggever Stefan Bleeker en analist Wim Masker complementeren het gelegenheidspanel. In de RTV Noord-Podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #7: "Ik hou serieus rekening met degradatie van FC Groningen" - 17-Dec-2018

De Koffiecorner #7: "Ik hou serieus rekening met degradatie van FC Groningen" Deze aflevering is opgenomen voordat bekend werd dat Ron Jans opstapt als technisch manager bij FC Groningen.Met FC Groningen-verslaggever Stefan Bleeker en Donar-watcher Karel-Jan Buurke wordt teruggeblikt op FC Groningen - FC Emmen. Ook komt het verval van Donar aan bod. In de RTV Noord-Podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #6: "Ik vind Gözübüyük een lafaard" - 10-Dec-2018

De Koffiecorner #6: "Ik vind Gözübüyük een lafaard" Met FC Groningen-verslaggever Stefan Bleeker wordt teruggeblikt op de doelpuntloze uitwedstrijd tegen VVV Venlo. In die wedstrijd speelde de Groningse VAR-scheidsrechter Siemen Mulder een hoofdrol. Hij bekende schuld bij verslaggever Henk Elderman, die ook Lois Abbingh op het EK Handbal volgt. In de RTV Noord-Podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #5: Robben kan toch niet ineens directeur van een miljoenenbedrijf worden?! - 03-Dec-2018

De Koffiecorner #5: Robben kan toch niet ineens directeur van een miljoenenbedrijf worden?! In deze aflevering praten we met FC Groningen-verslaggever Stefan Bleeker na over de wedstrijd FC Groningen - NAC en de actie Helden van Weleer. En moet Arjen Robben na dit seizoen terugkeren bij FC Groningen? n de RTV Noord podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.


De Koffiecorner #4: "Mateo Cassierra moet een boete krijgen" - 26-Nov-2018

De Koffiecorner #4: "Mateo Cassierra moet een boete krijgen" Gast in deze vierde aflevering is Martijn van der Veen, die als lijsttrekker van de nieuwe Sportpartij geen enkele zetel heeft behaald tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Groningen. En verslaggever Karel-Jan Buurke die o.a. Donar en Henk Grol volgt schuift aan.


De Koffiecorner #3: Wanneer gaat Sarèl de Jong tegen een man vechten? - 19-Nov-2018

De Koffiecorner #3: Wanneer gaat Sarèl de Jong tegen een man vechten? Onderwerp van gesprek in deze derde aflevering is onder andere kickbokster Sarèl de Jong, die afgelopen weekend in MartiniPlaza de wereldtitel van Enfusion op het Glorious Heroes Gala pakte. Verslaggever Henk Elderman volgt haar sinds het begin van haar loopbaan en praat daarom mee.


De Koffiecorner #2: Hans Nijland vertrekt, einde van een tijdperk - 12-Nov-2018

De Koffiecorner #2: Hans Nijland vertrekt, einde van een tijdperk In deze tweede aflevering draait het volledig om het aangekondigde vertrek van Hans Nijland als directeur van FC Groningen.Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke keer een aantal gasten. Deze keer zijn dat FC Groningen-verslaggever Stefan Bleeker en hoofdredacteur RTV Noord Mischa van den Berg die als verslaggever de beginperiode van Nijland bij FC Groningen volgde.


De Koffiecorner #1: Super Sunday en Turkse tafereeln - 12-Nov-2018

De Koffiecorner #1: Super Sunday en Turkse tafereeln In deze aflevering van De Koffiecorner praten Niiwino Geertsema en Martin Drent met RTV Noord-verslaggevers Stefan Bleeker (FC Groningen) en Karel-Jan Buurke (o.a. Donar en Lycurgus). We praten over De Derby van het Noorden, het initatief Super Sunday en de Turkse avonturen van Buurke, die Erwin Koeman in Istanbul opzocht.